Midden Duin en Daalseweg 6, BLOEMENDAAL

Midden Duin en Daalseweg 6, BLOEMENDAAL

Huurprijs: € 1.875.000

Woonoppervlak: 222 m²

Perceel: 2.545 m²

Bouwjaar: 1965

023-524 34 24

Midden Duin en Daalseweg 6, BLOEMENDAAL

Aan de voet van een duin, in het prachtige Park Duin en Daal (Beschermd Dorpsgezicht) staat deze split-level vrijstaande villa met garage en oprit op een zeer gunstig op de zon gelegen perceel.

Het huis verdient een renovatie en biedt derhalve de mogelijkheid om het huis helemaal naar eigen smaak te moderniseren. De hockeyvelden, voetbalvelden, scholen, winkels, openluchttheater, wandelbos “Caprera” liggen in de directe omgeving.

Bouwjaar: ca. 1964. Woonoppervlakte: 222m². Inhoud: 876m³. Perceeloppervlakte: 2545m².

 

Indeling:

Begane grond

Entree, hal, vestibule, garderobe wc en separaat fonteintje. Een paar treden naar beneden bevindt zich de garage met openslaande deuren, twee slaapkamers met vaste kasten, badkamer met douche, wc en wastafel, derde slaapkamer met vaste kast en openslaande deuren naar de tuin, washok en een berging. Een paar treden omhoog geven toegang tot een gang met twee slaapkamers, vaste kasten, badkamer met bad, wc, dubbele wastafel. De grote raampartijen in de zeer lichte woonkamer bieden een schilderij-achtig zicht op de tuin, vaste kasten, houten vloer, openhaard en schuifpui naar terras (zuid) waar het al snel goed toeven is. Op een verhoogd gedeelte is de eetkamer gesitueerd welke grenst aan de keuken en bijkeuken. Derde slaapkamer met vaste kast.

 

  • Fantastische locatie op een schitterend perceel.
  • Alarm aanwezig.
  • Geheel voorzien van dubbele beglazing.
  • In het hele huis bevinden zich veel ingebouwde kasten.
  • Diverse voorzieningen sportfaciliteiten, winkels, scholen, natuur in de directe nabijheid.

Plattegrond