Strumphler Makelaars

Taxatie/Waardebepaling

Taxatie

Een onderdeel van de werkzaamheden van de makelaar is het taxeren. Er zijn verschillende situaties waarin een taxatierapport nodig kan zijn:

  • De particulier. Als u een huis wilt kopen of verkopen, wilt u weten wat de waarde is. Als er sprake is van een echtscheiding of een overdracht aan de kinderen dan kan een taxatie noodzakelijk zijn.
  • De bank. Als u een hypotheek wilt afsluiten of oversluiten zal de bank zekerheid willen hebben omtrent de waarde van het onderpand.
  • De belastingdienst. Als er een onroerende zaak in een nalatenschap voorkomt zal de belastingdienst de waarde willen weten om de aanslag voor de successierechten te bepalen.
  • De accountant. Als een onderneming de onroerende zaak in het bedrijf heeft zitten en dat uit het vermogen wil halen, of juist onroerend goed wil inbrengen ter vergroting van het vermogen van de onderneming.

Waardebepaling

Wilt u weten wat op dit moment de waarde van uw huis is? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende waardebepaling.

Strumphler Makelaars is een NVM makelaarskantoor. Ons kantoor beschikt over uitsluitend gecertificeerde makelaars die de taxatie of waardebepaling kunnen uitvoeren. Dat geeft u de zekerheid dat er zorgvuldig en betrouwbaar met uw belangen wordt omgesprongen.

Onze diensten

Bent u geïnteresseerd?

Wilt u een huis verkopen, kopen, huren, verhuren of laten taxeren? Ons team van ervaren en beëdigde NVM-makelaars staat voor u klaar. Neem contact met ons op.