Heuvelweg 9 , BLOEMENDAAL

Heuvelweg 9 , BLOEMENDAAL

Vraagprijs: € 1.980.000 k.k.

Woonoppervlak: 224 m²

Perceel: 1.135 m²

Bouwjaar: 1928

023-524 34 24

Heuvelweg 9 , BLOEMENDAAL

“de Paerde Castanje”

In het prachtige, beschermde, Park “Duin en Daal”, prijkt deze karakteristieke vrijstaande villa boven op een heuvel. Langs het huis kronkelt een rustige lommerrijke weg waar uitsluitend bestemmingsverkeer voorbij komt. Het huis bevat stijlelementen die kenmerkend zijn voor het bouwjaar. De garage die aan het huis is gebouwd kan eenvoudig bij het huis getrokken worden en tot kamer of keuken worden verbouwd. Op het perceel staat een houten berging en er is ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Omdat het huis hoog is gelegen, biedt de tuin veel zon, optimale rust en privacy. Het dorp van Bloemendaal met diverse winkels, cafés en restaurants ligt in de directe nabijheid evenals scholen, NS station en diverse sportfaciliteiten.

Bouwjaar: 1928. Woonoppervlakte: 224m² (inclusief garage) . Inhoud: 929m³. Perceel: 1135m².

 

Indeling:

Begane grond

Entree via fraaie halfronde voordeur komt men in de royale hal met originele parketvloer, mooi trappenhuis, lambrisering, balkenplafond, wc met fonteintje, toegang tot de kelder.

Kelder

De kelder heeft stahoogte.

Sfeervolle eetkamer met openslaande de deuren naar terras, parketvloer doorlopend naar de met glas in lood schuifdeuren verbonden lichte, ruime woonkamer met open haard, gezellige erker en openslaande deuren naar de tuin. Dichte keuken met diverse inbouwapparatuur en deur naar buiten. Vanuit de hal is de garage inpandig bereikbaar. Deze is betegeld en voorzien van elektra, verwarming, vaste kasten en de meterkast. Ook bereikt men vanuit de hal de stook- en wasruimte. 

1e verdieping

Fraaie overloop met glas in lood, grote slaap/werkkamer met fantastisch uitzicht richting Haarlem en de Bloemendaalseweg, lambrisering en ingebouwde originele houten bank en kasten. 2e slaapkamer met ingebouwde kasten, bergruimte en toegang tot balkon. Badkamer met elektrische vloerverwarming, dubbele wastafel, bad, wc en inloopdouche.

2e verdieping

Ruime overloop met veel bergruimte, twee slaapkamers ieder met wastafel en mogelijkheid tot het creëren van een tweede badkamer.

 

  • Fantastisch, sfeervol gezinshuis op prachtige locatie
  • Fraaie hoge plafonds op begane grond (ruim 3 meter)
  • Leien dak vernieuwd in  2010
  • Dak- vloer-, en gevelisolatie
  • Buitenzonwering
  • Olietank verwijderd
  • Op zeer korte afstand van diverse voorzieningen

Plattegrond