Vogelenzangseweg 65, VOGELENZANG

Vogelenzangseweg 65, VOGELENZANG

Vraagprijs: € 1.650.000 k.k.

Woonoppervlak: 352 m²

Perceel: 6.325 m²

Bouwjaar: 1960

023-524 34 24

Vogelenzangseweg 65, VOGELENZANG

Op een fantastische, vrije en rustige locatie staat deze vrijstaande villa op een schitterend royaal en zonnig perceel met optimale privacy. Het huis is bereikbaar via een inrit waar 4 huizen aan liggen. Dus alleen bestemmingsverkeer. Het huis ligt verscholen in het groen en grenst aan de bollenvelden. Op het erf is een inpandige (verwarmde) dubbele garage, een grote schuur, een houtopslag en een kas. Verder een aangelegde vijver, een moestuin en een zwembad met technische ruimte, wc en kleine kleedruimte. Het huis heeft nog veel uit- en opbouwmogelijkheden. Eventuele nieuwbouw: goothoogte: 5 m, nokhoogte: 7 m en ca. 350 m² woonoppervlakte exclusief bijgebouwen.

Bouwjaar: ca. 1960, uitgebouwd in 1977. Woonoppervlakte: 352 m². Inhoud: 1145 m³. Perceel: 6325 m².

 

Indeling:

Begane grond

Entree, centrale hoge hal met tegelvloer, eenvoudige woonkeuken met wijnkelder met stahoogte, bijkeuken met aansluiting voor wasapparatuur en deur naar de tuin. Via een paar treden naar beneden bereik je de stookruimte, de meterkast, wc en garderobe. Terug op de begane grond: de glazen deur biedt toegang tot de gezellige ruime eetkamer met openhaard, strokenparket, inbouwkasten. Aangrenzend is er een lichte serre met fraai uitzicht op de prachtige tuin. Via de centrale hal kom je via een dubbele houten deur naar de sfeervolle woonkamer met open haard, inbouwkasten en tegelvloer eveneens met deur naar de tuin.

Tussenverdieping

Diepe linnenkast, ruime kamer met badkamer met wc, douche, wastafel en twee inbouwkasten.

1e verdieping

Royale overloop met verschillende diepe vaste kasten, slaap-/studeerkamer met luik naar royale vliering, wc met fonteintje in verbinding met badkamer met douche en dubbele wastafel, riante slaapkamer met openslaande deuren naar balkon, walk in closet, derde kamer, badkamer met bad, wc en wastafel, vierde kamer met kleine haard, balkon en berging.

 

  • Speelse indeling van het huis
  • Veel mogelijkheden met betrekking tot verbouw of nieuwbouw
  • Zeer fraai aangelegde, verzorgde zonnige tuin met veel privacy
  • Er is een bron geslagen
  • Prachtige beschermde natuurgebieden en oude buitenplaatsen liggen op loopafstand. Amsterdamse waterleidingduinen en Leyduin/Woestduin
  • Er is een ideale ligging ten opzichte van vele faciliteiten. Zeer dichtbij liggen diverse dorpskernen met gezellige winkels, scholen, sportfaciliteiten, het historische stadshart van Haarlem, strand, zee, en NS-Stations Heemstede-Aerdenhout
  • De grote steden in de Randstad zijn snel te bereiken, evenals de luchthaven Schiphol

Plattegrond