Zocherlaan 34, BLOEMENDAAL

Zocherlaan 34, BLOEMENDAAL

Vraagprijs: € 1.195.000 k.k.

Woonoppervlak: 187 m²

Bouwjaar: 2017

023-524 34 24

Zocherlaan 34, BLOEMENDAAL

Wonen in het groen, dicht bij stad en strand!

Aan de rand van de duinen is één van de grootste en meest bijzondere Rijksmonumenten van ons land (her)ontwikkeld: Carré van Bloemendaal. Het project is een onderdeel van Park Brederode, een vallei tussen de oude en jonge duinen, met in uw achtertuin het Nationaal Park Zuid-Kennemerland, een zeer gevarieerd natuurgebied met een rijke flora en fauna. In 2017 is gestart met de herontwikkeling van het Carré en in 2019 hebben de eerste bewoners hun intrek genomen. In dit Carré is nu een bijzonder appartement te koop.

Via de statige toegangspoort komt u op het binnenplein van Carré. Hier vindt u onder andere de twee parkeerplaatsen en de stenen berging behorend bij het appartement. Het appartement ligt op de begane grond en heeft een woonoppervlakte van 187m². Het schitterende plafond met ornamenten heeft een hoogte van bijna 6 meter. Door de hoogte van het plafond is er de mogelijkheid om de woonoppervlakte door middel van een entresol te vergroten tot 250m². Het appartement is rolstoelvriendelijk en volledig voorzien van een keramische vloer in marmerlook met vloerverwarming.

Bouwjaar: 2017. Woonoppervlakte: 187m². Inhoud: 1084m³.

 

Indeling

Entree, ruime hal met garderobekasten, wc en technische ruimte, ruime werkkamer met hangende kasten en fraaie raampartij. De royale woonkamer (8.75x12.50), direct naast de werkkamer, heeft rondom lambrisering en 5 hoge raampartijen met openslaande deuren. Vanuit de woonkamer is er prachtig zicht over het park rondom het Carré. Aan de andere kant van de werkkamer is de woonkeuken met moderne inbouwapparatuur, zoals een koel-vriescombinatie, kookplaat met Bora afzuigsysteem, vaatwasser en ruime inbouwkasten. En ook hier een raampartij met uitzicht op het park. Ruime slaapkamer met hoge inbouwkasten, een raampartij, wastafel en inbouwkast met aansluiting wasapparatuur. Badkamer met douche en wc.

 

  • Rijksmonument
  • Alarmsysteem aanwezig
  • Schitterend bewerkte plafonds
  • Gehele appartement heeft vloerverwarming
  • Servicekosten per maand: appartement: € 301,85, 2 parkeerplekken € 18,56
  • Woonoppervlak uit te breiden naar 250m²
  • Elektrisch bedienbare raambekleding/zonwering
  • Eigen parkeerplek voor twee auto’s en dichtbij gelegen berging
  • Centraal gelegen bij scholen, winkels en sportvelden

Plattegrond